pondělí 6. ledna 2014

Nakládané vánoční stromečky

Zimní vzpomínka na časné léto

Štětinky smrku pichlavého na přelomu května a června. To podle toho, kde jsem sklízela.

Zavařuju jednoduše jako houby na kyselo a pak strčím do myčky na intenzivní program. Pasterizace jedna báseň.
Vytahujeme na Vánoce. Pořizuji nejapnou fotku, kde z láhve vyrůstá nedbale ozdobený vánoční stromeček


Na návštěvu dorazil vegan. Kombinace s luštěninou a čerstvou naťovou cibulku je překvapivě dobrá. Větvičky nemají ostrou chuť, jen lehce smolnou vůni. 



A tohle byla taky vynikající kombinace. dávám fotku před zamícháním, protože tak jsou stromečky hezké. Když se to smíchá (ještě s dalšími přísadami, samozřejmě) tak to dobře chutná a blbě vypadá na fotce. Inu to je osud leckterého salátu.



Žádné komentáře:

Okomentovat